Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

Μετα απο μια απουσια καποιων μηνων λογω της καλοκαιρινης ραστωνης γυρισαμε και παλι σε γνωριμα μερη οπου ομως αντιμετωπισαμε και παλι γνωριμες καταστασεις!





1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


Μετα τις καλοκαιρινες διακοπες η προσμονη και η λαχταρα να δεις την ομαδα σου, για πρωτη φορα τη νεα χρονια, κυριαρχουν οσο πλησιαζει η μερα του αγωνα. Δυστηχως ομως φετος αυτη η προσμονη μετατραπηκε σε οργη με αυτα που βιωσαμε πριν τον αγωνα στο περιβαλλοντα χωρο του Καυταντζογλειου.
6 διμοιριες ΜΑΤ εξω απο το πεταλο της θυρας 10 ειχαν δημιουργησει μια πολεμικη ατμοσφαιρα. 1 ωρα πριν την εναρξη του αγωνα οποιος περνουσε μπροστα απο τις κλουβες για να παει στο γηπεδο και η φατσα του δεν αρεσε στους αστυνομικους, οδηγουνταν εντος των αστυνομικων οχηματων για μια συντομη εξακριβωση. 2 απο τις 6 διμοιριες καθονταν κολλητα στις 2 εισοδους της θυρας 10 προκαλωντας και πολλες φορες βριζοντας οποιον ηθελαν. Τα επεισοδια δεν αργησαν να ξεκινησουν. Κρατησαν περιπου 20 λεπτα και ειχαν απολογισμο το σοβαρο τραυματισμο ενος οπαδου μας ο οποιος ξυλοκοπηθηκε αγρια απο τις δυναμεις κατοχης. Οταν μεταφερθηκε στο νοσοκομειο οι γιατροι διαπιστωσαν συντριπτικα καταγματα του αριστερου χεριου καθως και καποια ραματα στο κεφαλι. Τα επεισοδια τελειωσαν μετα την αποθηση των ΜΑΤ με τη χρηση μιας πυροσβεστικης αντλιας νερου!







5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΡΗΣ


Κατα την εισοδο μας στο χαριλαου καποιοι οπαδοι ξυλοκοπουνται ασχημα χωρις κανενα λογο απο τα ΜΑΤ. Ακομα και ο νομικος εκπροσωπος της παε Ηρακλης ξυλοκοπηθηκε οταν εσπευσε να βοηθησει.


SUPER CUP ΒΟΛΛΕΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

(ΛΑΡΙΣΑ)


Κατα τη διαρκεια του αγωνα Ηρακλης Παναθηναϊκος ενας οπαδος του Ηρακλη τολμαει να αναψει ενα πυρσο!!! Σε καποια φαση του αγωνα ο οπαδος κανει το λαθος να παει στη τουαλετα οπου και τον απαγαγουν ασφαλιτες. Τον οδηγουν κατευθειαν στα κεντρικα της Λαρισας. Οταν το περιστατικο γινεται γνωστο στους υπολοιπους (αμεσως μετα το τελος του αγωνα) ακυρωνεται η απονομη μιας και κανεις μας δεν ειχε ορεξη για πανηγυρια με εναν αδερφο μας στη φυλακη. Δηλωνουμε στον υπευθυνο της αστυνομιας οτι τα λεωφορεια δεν αναχωρουν για θεσσαλονικη εαν δεν απελευθερωθει ο οπαδος. Η απαντηση τους ειναι ξυλο εντος και εκτος γηπεδου. Εκτυλισσονται σκηνες πανικου στα σκαλια και στις πορτες του γηπεδου οπου τα Ματ χτυπουν αδιακριτως οποιον βρουν!!! Παρολ'αυτα τα λεωφορεια δεν αναχωρουν. 3 ωρες περιπου μετα τη ληξη του αγωνα ξεκιναει επιχειρηση της αστυνομιας για να βαλουν βιαια τον κοσμο στα λεωφορεια. Πολλοι φευγουν με τα ποδια και μπαινουν σε διπλανα χωραφια, ακολουθει κυνηγητο και πετροπολεμος για αρκετη ωρα, ενω οποιον οδηγουν στα λεωφορεια του ριχνουν πρωτα αρκετες αποχαιρετιστηριες γκλοπιες! Τελικα αναγκαζομαστε να αποχωρησουμε απο τη Λαρισα. Την επομενη μερα το πρωι δικαζεται ο οπαδος και αθωωνεται πανηγυρικα!





15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10

2 κλουβες των Ματ, 4 περιπολικα, 2 μηχανες της ομαδας "Ζ" καθως και απειρει ασφαλιτες περικυκλωνουν τα γραφεια της Αυτονομης Θυρας 10 καθως και τα γυρω στενα. Ο συνδεσμος τυχαια εκεινη την ωρα ειναι κλειστος μιας και συνηθως ανοιγει λιγο νωριτερα απο την ωρα που εφτασαν οι αστυνομικες δυναμεις. Τα ΜΑΤ παρατασσονται μπροστα απο την εισοδο των γραφειων ενω κανεις δε μπορει να μπει ή εστω να πλησιασει σ'αυτον. Στις ερωτησεις του κοσμου που βρεθηκε εκει δε δινετε καμια απαντηση για το λογο αυτης της "επισκεψης".

Εαν αυτα ειναι τα σχεδια των ανθρωπων του ποδοσφαιρου, των μπατσων, των δημοσιογραφων, των παραγοντων κλπ κλπ για τη νεα χρονια, τοτε ειμαστε στην ευχαριστη θεση να δηλωσουμε οτι θα κανουμε (και θα πεταξουμε) οτι περναει απο το χερι μας ετσι ωστε αυτα τα σχεδια σας να μην εφαρμοστουν!!!!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ